Трагедія в Баварії: вбито двох українців, підозрюваний — росіянин

У невеличкому баварському містечку Мурнау сталася жахлива трагедія — від рук зловмисника з ножем загинули двоє українських чоловіків віком 36 та 23 роки. За підозрою у подвійному вбивстві поліція затримала 57-річного громадянина Росії, який мешкав неподалік.

Як повідомляє поліція Верхньої Баварії, старший чоловік помер на місці події біля торгового центру від важких ножових поранень. Молодшого доправили в лікарню, проте врятувати його життя не вдалося. Обидві жертви були мешканцями громади Гарміш-Партенкірхен, до складу якої входить Мурнау.

Зловмисник спочатку зміг втекти, однак невдовзі поліція затримала підозрюваного – 57-річного росіянина, який проживав неподалік місця злочину. Наразі він перебуває під вартою, у неділю має постати перед слідчим суддею для вирішення питання про запобіжний захід.

“Точний перебіг подій, передумови та мотиви наразі є предметом розслідування кримінальної поліції”, – повідомив речник поліції Даніель Кац. Правоохоронці закликають свідків надати будь-яку інформацію, що допоможе з’ясувати обставини вбивства.

Жахлива трагедія в Мурнау — далеко не поодинокий випадок, коли жертвами злочинів у Німеччині стають українці. Так, у лютому цього року в Оберхаузені від ножових поранень загинув 17-річний баскетболіст з України Володимир Єрмаков та його друг Артем Козаченко. А в Хоккенхаймі наприкінці березня були вбиті 51-річна Марина Стеценко та її 27-річна донька Маргарита, які рятувалися від війни в Україні. Їхню 1,5-місячну дитину згодом виявили живою в підозрюваної у вбивстві пари — росіянки та німця.

Джерело: DW, BBC

Читати також:

Убивство українки в Берліні: злочин розкрито завдяки ретельному розслідуванню

Світлина з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja