В Німеччині демонтували пошкоджений вітрогенератор, на черзі ще п’ять

Сьогодні в неділю 20 листопада через серйозні пошкодження бетонної вежі в Юхені, Північна Рейн-Вестфалія, було підірвано новий вітрогенератор. Трохи більше року тому нова гігантська вітрова турбіна впала в Гальтерні в Рурській області через пошкодження бетону. Потім виробник зупинив 18 інших систем. 

В Німеччині в Юхені виникла необхідність підірвати всю систему з лопатями гвинта і гондолою, поступовий демонтаж був неможливий з міркувань безпеки. Система була частиною вітрової електростанції Jüchen A44n. Інші п’ять вітрових електростанцій також будуть демонтовані з міркувань безпеки. Після демонтажу основних компонентів і сталевої верхньої частини вежі нижню бетонну частину підривають.

Вітрові турбіни вітряної електростанції простоювали місяцями з міркувань безпеки після того, як восени минулого року в Гальтерні в Рурській області зруйнувалася така сама вітрова турбіна. Вітрогенератор був повністю зруйнований. Пошкодження вежі однієї з шести систем також виявили в Юхені. На момент виведення з експлуатації системи в Юхені ще не були передані місцевим постачальникам електроенергії. Це фактично було заплановано на кінець 2021 року. Один з вітрогенераторів підірвали в Рейнській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja