З’явився додаток для квитка за 49 євро

Mobility Inside випустив відповідний додаток, який повинен бути доступний під назвою «Ваш квиток Німеччиною».

Додаток «Ваш квиток Німеччиною» від провайдера HanseCom вже доступний, та в ньому наявний сервіс для замовлення квитків. Новий додаток від Mobility Inside також пропонуватиме оренду електронних самокатів та велосипедів. За словами розробників, користувачам буде доступний розклад руху транспорту в реальному часі.

Сервіс для замовлення квитків планують розширити, незабаром у продажу будуть доступні квитки для оренди велосипедів, самокатів та для подорожей залізницею. До того ж, квиток можна придбати в додатку від Deutsche Bahn “DB Navigator”.

Влада країни наполягає на цифровому варіанті використання квитка, оскільки такі заходи є важливим пунктом для поширення діджиталізації в Німеччині.

Транспортні компанії не впевнені щодо об’єму своїх подальших прибутків, незважаючи на заяву Федерального уряду про компенсацію витрат протягом наступних двох років.

Передпродаж квитків за 49 євро розпочнеться у квітні

Натомість, додаток від Mobility Inside стане доступним протягом наступних декількох днів, а 3 квітня розпочнеться продаж квитків, перш ніж вони наберуть чинності з 1 травня. Mobility Inside підтримується 15 акціонерами від Aktiv Bus Flensburg до Stadtwerke München, включаючи Deutsche Bahn.

Одна відповідь “З’явився додаток для квитка за 49 євро

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja