Аварія на залізниці в районі Магдебургу

У ніч на п’ятницю, 2 грудня 2022 року, кілька працівників залізниці були на коліях і потрапили під локомотив поблизу Галле, один з них нажаль загинув. Зараз маршрут закрито.

За даними федеральної поліції, ще троє працівників залізниці отримали поранення. В аварію потрапив один локомотив. Локомотив прямував з Магдебург-Ротензе до Галле в п’ятницю ввечері, повідомила речниця федеральної поліції в Магдебурзі. Близько третьої години ночі поїзд зачепив робітників на ремонтованій ділянці. Охоронець загинув одразу. Причина аварії поки невідома. Також невідомо, чи сильний снігопад став причиною аварії. За словами речниці, машиніст отримав шок.

Згідно з офіційним розпорядженням, ділянка траси досі закрита. Потяги далекого прямування DB будуть направлені через аеропорт Лейпциг/Галле. Відбувається зміна маршрутів. Постраждали поїзди на лініях ICE з Гамбурга/Берліна до Франкфурта-на-Майні та Мюнхена. У п’ятницю позитивний прогноз щодо зняття блокування ще не є можливим. У регіональному сполученні скасували рейси на лініях у напрямку Зангерхаузена та Наумбурга. Тимчасове перекриття також впливає на вантажний рух.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja