Спроба вкрасти кілка сотень літрів пального у Берліні закінчилася затриманням

У суботу, 3 грудня 2022 року, поліція заарештувала чоловіка в Мітте за махінації з кількома сотнями літрів пального.

Вдень фургон під’їхав до заправної колонки на АЗС на Danziger Straße у Пренцлауер-Берг. Водій мікроавтобуса почав заправляти дизельне пальне. Тим часом до торгової точки зайшов другий чоловік і зав’язав розмову з працівницею. Через деякий час 45-річний працівниця все таки помітила дуже велику кількість заправленого палива на бензоколонці, хоча транспортного засобу з відповідним об’ємом бензобаку там не було. Щоб з’ясувати цей факт, вона вийшла із торгового залу, і планувала поговорити про це з водієм. Він помітив наближення продавця, сів у мікроавтобус і поїхав із заправки, не заплативши за понад 520 літрів пального.

Свідок сповістив поліцію та погнався за фургоном. Завдяки своїм повідомленням про місцезнаходження екстрені служби з відділку поліції змогли зупинити та заарештувати автомобіль на Торштрассе. На вантажному майданчику фургона знаходилось кілька каністр великого об’єму, у які затриманий 41-річний водій попередньо залив пальне. З них уже витікало пальне, тому довелося попросити берлінську пожежну бригаду забезпечити місце від можливого нещасного випадку. Пожежники також закачали дизельне пальне в кілька інших каністр. Як виявилось, фургон мав прикріплені викрадені номерні знаки. Правоохоронці забрали підозрюваного під варту, де йому надали медичну допомогу та передали до слідчого комісаріату.

Незабаром після того, як мікроавтобус покинув територію АЗС, незнайомець, який вступив у розмову з працівниками та лише замовив випити, також поїхав у невідомому напрямку. Причетність його до злочину встановлює відділковий комісаріат, який розпочав розслідування підозри у махінаціях з пальним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja