Автомобілі потрапили під воду в підземних переходах Нюрнбергу

Через сильну грозу у четвер ввечері, було затоплено велику частину центру Нюрнберга. Місцева аварійна служба проводить численні рятувальні операції, через погодні умови. Декілька підземних переходів, ймовірно, були заповнені водою.

За попередньою інформацією, після негоди ніхто не отримав серйозних ушкоджень. Через сильну грозу, підвали та підземні паркінги заповнилися водою, світлофори виходили з ладу. За даними поліції, було затоплено 8-9 підземних переходів. До того ж, Франкеншнельвег, центральну частину автобану 73, довелося частково закрити.

Автомобілі застрягли у воді, пасажири опинились замкненими у власних автівках, й деякі не змогли вибратися самостійно через вікна, їм допомогли рятувальники. Також, через об’єм води трамвай не зміг продовжити рух в одному з підземних переходів.

Постачальник енергії N-Energie повідомив про декілька випадків відключення електропостачання. За даними поліції, постраждало п’ять районів міста, в основному лише окремі вулиці. За інформацією пожежної служби, від негоди постраждали трансформаторні підстанції.

Активісти групи “Останнє покоління” оголосили у четвер ввечері, що припиняють свої блокадні дії в Нюрнбергу. «Нам не потрібно блокувати, криза клімату бере це на себе», – сказано в заяві протестуючих. Активісти частково обмежували рух у Нюрнбергу та Фюрте у четвер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja