Активісти “Останнього покоління” перекрили ряд вулиць у Мюнхені

Зранку, рух транспорту у Мюнхені може бути ускладнений через черговий протест активістів з організації “Останнє покоління”. Наразі, поліція продовжує перекривати вулиції у місті.

В основному, від протесту активістів страждає центр міста. Протестуючі приклеїли себе до доріг на вулицях: вісім людей на Ландсбергерштрассе (Landsberger Straße), пять на Принцрегентенштрассе (Prinzregentenstraße) та декілька людей  на Карлсплац або Штахус (Karlsplatz-Stachus) відповідно. 

Поліція наполягає на уникненні маршрутів по цим вулицям та по інших центральних дорогах, включаючи район старого міста, оскільки, поки, неможливо передбачити як довго триматиме поновлення звичного режиму дорожнього руху.

Кліматична група оголосила, в останні дні, про намір «зробити Мюнхен центром протесту на декілька тижнів». Блокування, заплановані на четвер, мали відбутися переважно в центрі міста. Активісти повідомили, що під час цього група буде дотримуватися аварійних проїзних частин.

Останнім часом, група блокувала дороги в Вюрцбурзі, Нюрнберзі та Регенсбурзі, за це декілька учасників досі знаходяться під вартою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja