Скасування руху потягів між Берліном та Гамбургом й між іншими містами Німеччини

Залізничний рух Deutsche Bahn між Гамбургом та Берліном, судячи з висловлювання представниці компанії, може залишитися паралізованим до суботи. 

«Стабілізація залізничного руху між Гамбургом і Берліном, ймовірно, буде можливим лише у суботу вранці», – повідомила представниця залізниці.

Після відміни багатьох потягів далекого спрямування через пожежі у кабельних каналах, Deutsche Bahn повідомила про численні акти вандалізму на транспортні мережі залізниці.

Скасовані залізничні маршрути ICE-/IC-/EC між містами: Гамбургом та Берліном, відмінено сполучення, також, Гамбург – Берлін – Ерфурт – Південна Німеччина й потяги ICE і IC між Гамбургом та Ростоком / Штральзундом / Остзебад Бінц.

Як альтернативу, залізниця вказала на потяги далекого спрямування ICE, які рухаються між Гамбургом і Берліном через об’їздну дорогу з інтервалом в годину. Це може призвести до затримки поїздки близько на 30-60 хвилин. Однак, через відміну багатьох поїздів можна очікувати переповненість потягів на цих маршрутах.

Deutsche Bahn закликає своїх пасажирів впевнитись в актуальності маршрутів залізничного сполучення на сайті bahn.de, у DB Navigator або за телефоном 030/2970, перед плануванням своєї подорожі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja