Рух потягів у Мюнхені невдовзі повернеться до звичного режиму

Як повідомляє Deutsche Bahn, ремонтні роботи контактної мережі в Мюнхені просувалися швидше, ніж очікувалося, і тепер до головного вокзалу можливо дістатися як раніше. Однак у п’ятницю вранці деякі поїзди все ще можуть бути скасовані.

Після скасування потягів через пошкодження ділянки мережевої лінії в Мюнхені перші колії знову відпустили для руху потягів. Регіональні поїзди та потяги далекого прямування можуть повертатися на центральний вокзал Мюнхена, ремонт просувався швидше, ніж планувалося, повідомляє Deutsche Bahn на своєму веб-сайті. У п’ятницю міжміський і регіональний трафік має повернутися до нормального розкладу, наскільки це можливо.

У четвер відбулися великі збої із затримками та скасуванням поїздів. Мюнхенська швидкісна залізниця спочатку повідомила про масштабний збій. Проте вночі лінії поступово відновили роботу, і S-Bahn незабаром оголосив в соц. мережах, що «всі лінії працюватимуть у звичайному режимі після завершення ремонту пошкодженої лінії». Тим не менш, затримок і короткострокових скасувань поїздів все ще слід очікувати по всій мережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja