Об’єднані в солідарності: українці та іранці вийдуть на вулиці Берліна в захист прав людини

29-30 червня відбудеться масштабна акція на підтримку України та Ірану в самому серці Європи – Берліні. Мета заходу – привернути увагу світової спільноти до порушень прав людини в цих країнах та закликати до миру і свободи для їхніх народів.

Організатори запрошують усіх небайдужих, особливо українців та іранців, долучитися до потужної демонстрації солідарності. “У ці непрості часи ми маємо дарувати одне одному надію та підтримку. Обидві країни борються за свою свободу, і зараз як ніколи важливо єднати голоси”, – наголошують організатори.

Програма поїздки до Берліна виглядає наступним чином:

29 червня (субота):

  • Виїзд автобусом з різних міст Польщі
  • Прибуття до Берліна
  • Участь у масштабній вуличній акції за права людини (орієнтовна тривалість – 4 години). Захід відбудеться за присутності великої кількості преси та журналістів.
  • Ночівля в хостелі
30 червня (неділя):
  • Сніданок у хостелі
  • Вільний день для огляду визначних пам’яток Берліна
  • Повернення автобусами у вихідні міста

Організатори забезпечать учасників транспортом, ночівлею та простим харчуванням (сандвічі, вода). Вартість поїздки становить 35 євро з особи.

“Наша мета – гідно представити Іран та Україну на відкритому заході, аби були присутні прапори та національні символи. Ми посилимо голос наших народів і будемо боротися до останнього подиху.

Майбутні покоління мають запам’ятати нас справжніми патріотами, які незважаючи на безпечні умови за кордоном, використовували кожну нагоду, щоб підняти незламний голос наших країн на шляху до свободи!” – закликають організатори.

Реєстрація на подію вже відкрита. Кваптеся, адже кількість місць обмежена! Висловіть свою солідарність і приєднайтеся до потужного людського ланцюга в Берліні 29-30 червня.

Посилання на інфоресурси в соцмережах:

https://www.facebook.com/AnetaMonik100

https://t.me/Aneta00Monik

https://www.facebook.com/events/445215868168615

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja