17-річного школяра затримали за вбивство своєї вчительки

В Іббенбюрені 17-річний школяр знаходиться під вартою через звинувачення у вбивстві свого класного керівника професійно-технічного коледжу на Вільгельмштрассе у вівторок, 10 січня.

Повідомляють, що юнак мав проблеми у навчанні та конфліктував з викладачами. Зранку, у вівторок, через таку поведінку керівництво професійно-технічного коледжу відсторонили його від навчального процесу на один день.

В опублікованому прес-релізі поліції та прокуратури Мюнстера спільно з поліцією Штайнфурта йдеться про деталі злочину. За даними слідства, підозрюваний о 14:51 зайшов у будівлю навчального закладу, та пішов до класу, де 55-річна вчителька знаходилась одна в приміщенні. Школяр наніс їй декілька ножових ударів. Після цього юнак викликав службу екстреної допомоги 911. Підозрюваного затримали без опору, одразу на місці злочину, поранену вчительку негайно реанімували, проте врятувати її життя не вдалось.

За даними розтину, нанесені ножові поранення були несумісні з життям, тому жертва померла на місці. Обвинувачуваний поки не дає жодних коментарів з приводу нападу. Розслідування досі триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja