У Берліні виникла суперечка щодо велосипедних доріжок, паркан зупинив велосипедистів

Місцеві жителі заблокували об’їзд через свою приватну дорогу парканом. Велосипедна доріжка Берлін-Копенгаген пролягає прямо вздовж судноплавного каналу Ім-Заатвінкель. Але оскільки міст Тегеля ремонтують, проїзд велесипедами там заборонили. Велодоріжка перенесена. Як виявилось згодом, об’їзд проходить через приватну дорогу, яка підпорядковується спільноті мешканців. Вони втомилися від великої кількості велосипедистів, особливо тих хто їздить близько 40 км/год. Місцеві повідомляють, що протягом години влітку велосипедистів було до 500 осіб. Жителі перегородили велодоріжку парканом, залишивши можливість пройти тільки для досить струнких перехожих або тих осіб, що мають ключ від воріт. Велосипедисти більше не можуть проїхати і навіть пройти, тримаючи велосипед у руках, крізь вузький прохід. Мешканці, зі свого боку, стверджують, що об’їзд проходить через Maienwerderweg, що знаходиться за 1,4 км далі.

Новий паркан розізлив багатьох велосипедистів, протягом тижня був знищений замок на воротах, деякі велосипедисти навіть погрожували спалити будинки. Звичайно є велосипедисти, які розвертаються, шукають інший проїзд і з розумінням ставиляться до мешканців.

Місцева поліція наразі з’ясовує всі обставини справи, зокрема зв’язується з місцевими жителями для кращого розуміння конфлікту. Крім того, підрядника, який виконує ремонт мосту, попросили розглянути можливість нової тимчасової велодороги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja