У Берліні водій кілька разів не зупинявся на червоне світло, спричинив ДТП і втік

Водій в четвер вночі проігнорував кілька разів червоне світло світлофору, не зупинився на вимогу поліцейського патруля, вдарив своїм автомобілем таксі і втік. Поліцією був затриманий пасажир даного транспортного засобу і вилучений телефон, який найвірогідніше надежить підозрюваному.

В четвер вночі, 24 листопада 2022 року, водій автомобіля втік від поліції в Тіргартені, р-н Берліну та спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Водій проігнорував червоний сигнал світлофора на Ernst-Reuter-Platz, спрацювала стаціонарна система відеоспостереження. Екіпаж патрульної машини помітив автомобіль та послідував за ним. Подорож пролягала через Hardenbergstraße, де незнайомець ненадовго зупинився на смузі для автобусів, і в автомобіль сіла інша особа. Тоді поліцейські помітили, що незнайомець, продовжив рух на значно перевищеній швидкості, та змінював смугу без вказівки. Чоловік розвернув свій автомобіль і поїхав назад у бік Ернст-Ройтер-Плац. Там, а також під час подальшого руху водій проігнорував ще кілька червоних сигналів світлофора.

За порушником дорожнього руху з увімкненими синіми маячками та сиреною слідкували рятувальники та просили водія зупинитися. Однак він не злякався і продовжив свою подорож у напрямку Großer Stern. Він обігнав два транспортні засоби на будівельному майданчику, чим змусив іншого водія загальмувати й тим запобігти зіткненню. На Großer Stern втікач проігнорував червоний сигнал світлофора та виїхав на кільце. Незадовго до виїзду на Hofjägerallee сталося зіткнення з таксі, що стояло і в якому також сидів пасажир. 33-річний таксист отримав незначні травми руки, згодом йому рятувальники надали амбулаторну допомогу. Нащастя пасажир таксі залишився неушкодженим.

Невдовзі після зіткнення з таксі автомобіль, що тікав, зупинився, обидві особи вийшли з машини та продовжили втечу пішки в різних напрямках. За погоню взялись патрульні, їм вдалося затримати пасажира. Водію транспортного засобу вдалося втекти. Під час затримання поліцейські також використали свій розпилювач газу, і пасажир отримав легке подразнення органів дихання та очей, яке було оброблено екіпажем швидкої допомоги. Після з’ясування особистих даних та надання медичної допомоги 27-річного хлопця відпустили.

Потім співробітники патрульної служби обшукали автомобіль, який брав участь у ДТП, вилучили речові докази та вилучили мобільний телефон, який знайшли в автомобілі. Подальші перевірки щодо водія-втікача та обставини події тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja