У Німеччині продовжують шукати свідків російських воєнних злочинів

Німеччина є однією з країн, які розслідують військові злочини в Україні. Органи кримінального переслідування Німеччини та Міжнародний кримінальний суд разом з Україною шукають можливих свідків або жертв для кримінального переслідування вoєнних злочинів, навіть якщо вони були вчинені іноземцями за межами Німеччини. В Україні зараз йде війна. Та крім захоплення військової інфраструктури та військових об’єктів, порушуються Женевська та Гаазька конвенції, що фактично є геноцидом українського народу.

Якщо ви стали свідком чи жертвою вoєнних злочинів, таких як напади на цивільні об‘єкти, тортури, зґвалтування, жорстоке поводження, вбивство цивільних чи військовополонених, мародерство, перешкоджання гуманітарної допомоги, використання спеціальних типів бомб, наприклад таких як касетні бомби або якщо у вас є відповідні фотографії чи відео, або якщо ви можете ідентифікувати інших жертв/свідків чи злочинців, підтримайте міжнародні правоохоронні органи, надавши свою інформацію. Для цього потрібно звернутися до будь-якого найближчого відділу поліції. Достатньо буде заповнити анкету, яка доступна українською, російською та англійською мовами, яку передадуть відповідальним органам.

Міжнародний кримінальний суд теж збирає докази військових злочинів, пов’язаних із поточним конфліктом шляхом онлайн-звернень. Винні мають бути покарані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja