У Нижній Саксонії 14-річний підліток підозрюється у вбивстві

У вівторок ввечері о 18.45 було оголошено про зникнення 14-річного підлітка з Вунсторфа. Пошуки активізувалися після того, як вночі підозрюваний надав інформацію. Близько сотні рятувальників шукали зниклого юнака поблизу Ганновера.

За словами представника місцевої поліції підозрюваний хлопчик заявив, що, можливо, він убив зниклого 14-річного підлітка. Він також привів поліцію до лісосмуги. Кажуть, що ці двоє молодих людей знали один одного.

У середу поліція повідомила, що після масштабної пошукової операції на краю поля було знайдено тіло. Особа загиблого не розголошується. Тіло було знайдено в районі Блюменау.

Після зникнення 14-річного хлопчика у Вунсторфі поблизу Ганновера поліція розслідує справу про вбивство юнака того ж віку за підозрою у вбивстві. Підліток, якому також 14 років, дав відповідні підказки, повідомив у середу речник поліції. Його взяли під варту і допитують.

Лісовий масив, на якому здійснювалися розшукові заходи більш, як сотнею рятувальників, розташований неподалік від промислової зони. На півдні він межує з каналом Міттелланд. Залізнична лінія Ганновер-Вунсторф також була тимчасово закрита через розшук. Deutsche Bahn повідомили у Твіттері, що можливі затримки та часткові скасування кількох регіональних поїздів.

За словами прессекретаря поліції, справа про зникнення людини перетворилася на підозру у вбивстві протягом ночі. За словами поліції, оскільки підозрюваний дуже молодий, необхідно враховувати його інтереси, які заслуговують на захист. Серед іншого, його могли допитувати, лише в присутності батьків.

За даними кримінологів, вбивства з дуже молодими підозрюваними не є поширеним явищем. Однак, у Брауншвейгу з кінця грудня триває судовий процес над 14-річним підлітком. Разом з однокласником, якому на момент злочину було 13 років, він віроломно вбив 15-річну дівчинку з Зальцґіттера.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja