Допомога у вивченні німецької для дошкільнят

Міносвіти планує проєкт підтримки для дітей дошкільного віку у вивченні німецької мови. Як зазначалося раніше, мовні тести будуть обов’язковими для дошкільнят, аби визначити їх рівень володіння мовою перед початком навчання в закладах освіти.

В Німеччині доволі поширена проблема недостатнього володіння німецькою мовою серед молодого населення, серед якого більша частина має мігрантське походження. Згідно позиції уряду, систему дошкільного навчання необхідно реформувати під потреби молодого покоління, оскільки при подальшому навчанні у школах учні не в змозі адекватно його продовжувати.

Додаткові заняття з німецької мови для дітей дошкільного віку вже запроваджені в Гамбурзі, планується розширити такі можливості для всієї країни. В кінці квітня було оголошено про цілеспрямоване навчання читанню на німецькій мові для молодших школярів. Відповідно до цього, концепції просування курсу читання в початковій школі стануть обов’язковими з наступного навчального року. Такі заходи особливо знадобляться для школярів, які не розмовляють німецькою мовою вдома.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja