Навчальні програми Erasmus стають все зручнішими

Навчання в іншому університеті та в іншій країні – таку можливість надає програма ЄС Erasmus+ у 33 країнах-учасниках, навчальні внески компенсуються за рахунок програми.

Фінансування можливе для кожного етапу навчання тривалістю від двох до дванадцяти місяців. Якщо, наприклад, з різних особистих, медичних, родинних або економічних причин особа не може залишити батьківщину на такий тривалий період, доступна можливість короткострокового навчання за кордоном. Про це повідомляє портал Abi.de. Предмети, які не можна відвідати протягом цього часу, можна буде здійснити дистанційно, знаходячись вдома.

Також, існують так звані «змішані інтенсивні програми», які надають можливість провести короткий період від п’яти до 30 днів за кордоном з допомогою Erasmus+. Програми проводяться наприкінці літа або взимку і, крім фізичної присутності на курсах за кордоном, часто включають онлайн навчання в рідній країні. Однак передумовою для фінансування є можливість отримання не менше 3 кредитів ECTS через відповідний курс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja