Зміна руху поїздів компанії Abellio до п’ятниці

З вівторка починають скасовувати поїзди з Магдебурга до Ошерслебена та Шенебека. Причиною є будівельні роботи, заплановані до п’ятниці включно. Для забезпечення руху у відповідних напрямках будуть курсувати автобуси.

Поїзди з Магдебурга на певних ділянках маршруту відмінено. Про це повідомила компанія Abellio. Причиною цього є будівельні роботи, які виконує DB Netz AG між головним залізничним вокзалом Магдебурга та Магдебург-Букау з вівторка, 29 серпня, до п’ятниці, 1 вересня. Поточні зміни в розкладі руху поїздів публікуються на веб-сайті Abellio.

Зазначено, що у ці дні з вівторка по п’ятницю з 8:00 до 16:00 години регіональний поїзд RB 43 (Магдебург – Ошерслебен) буде відмінено на всьому маршруті. Відповідно до інформації Abellio, у вівторок та середу, також, будуть відмінені регіональні експрес-поїзди RE 10 (Магдебург – Ерфурт) та RE 41 (Магдебург – Ашерслебен) між головним залізничним вокзалом Магдебурга та Шенебеком (Ельба). Для забезпечення зв’язку буде організована заміна шляхів руху автобусами.

Під зміну маршруту потраплять регіональні експрес-поїзди RE 11 (Магдебург – Тале), RE 21 (Магдебург – Гослар) та RE 31 (Магдебург – Бланкенбург) між головним залізничним вокзалом Магдебурга та Додендорфом. Для цього маршруту, також, буде організовано заміну шляхів руху автобусами. За даними Abellio, між головним залізничним вокзалом Магдебурга та Додендорфом будуть курсувати як швидкі автобуси без зупинок, так і автобуси, які обслуговують всі зупинки на маршруті. На заміну для поїздів лінії RB 43, які відсутні чотири дні між Додендорфом та Ошерслебеном, поїзди ліній RE 11, RE 21 та RE 31 будуть додатково зупинятися в Додендорфі, Лангенведінгені та Хадмерслебені.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja