Страйк далекобійників в Грефенхаузені триває

Правоохоронні органи були вимушені втрутитися у справу страйку водіїв, через невиплату зарплатні, який проходить на станціях технічного обслуговування. Можливе відкриття кримінального провадження.

За допомогою свого страйку чоловіки вимагають виплату заробітної плати, яку, за їх словами, частково не отримували вже кілька місяців. Це вже другий страйк східноєвропейських водіїв відносно їх керівництва, проходить на автозаправних станціях на автостраді A5 біля Дармштадта.

На місці також присутні представники грузинського консульства та голландський профспілковий діяч Едвін Атема, представник водіїв.

«Водії всі співпрацюють», – сказав Едвін Атема. «Але тепер нам, насправді, потрібні два автобуси адвокатів, оскільки кожен водій потребує індивідуального правового захисту, коли водії, незабаром, повинні давати свідчення поліції стосовно звинувачень їх керівництва».

Польський перевізник, який є власне роботодавцем страйкуючих, нещодавно, подав заяву до прокуратури Дармштадта, зокрема обвинувачуючи водіїв у вимаганні коштів та викраденні товару.

За словами представника поліції, водії отримають право на юридичну допомогу в найближчі дні. Зараз йде збір інформації, щоб прокуратура могла визначити, чи вчинено злочин. У Дармштадтській прокуратурі все ще тривають слідчі дії у зв’язку з страйком водіїв тієї ж перевізницької компанії у квітні. Тоді підприємця тимчасово затримали, коли він разом з приватною групою охоронців з Польщі прибув до Грефенгаузена, щоб знову взяти вантажівки під свій контроль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja