Мужчина в аеропорту Гамбурга здався поліції (+Відео)

В аеропорту Гамбурга стався інцидент, внаслідок якого було припинено весь повітряний рух. 35-річний чоловік на Audi без номерних знаків прорвався через шлагбаум і заблокував територію аеропорту, утримуючи свою 4-річну дочку як заручницю. Машина зупинилася поруч із пасажирським літаком Turkish Airlines.

Про інцидент повідомляє Bild. Представник поліції Сандра Левгрюн заявила, що чоловік, ймовірно, є турком із Нижньої Саксонії. Він провів ніч у переговорах з поліцією, вимагаючи евакуації з дитиною до Туреччини. Схоже, що причиною цього був конфлікт щодо опіки над дитиною, оскільки чоловік забрав дитину у матері в суботу ввечері.

Поліція повідомила, що чоловік неодноразово стріляв з автомобіля і кидав пляшки із запальною сумішшю, але жодної шкоди не завдано. За словами представника аеропорту, 3200 пасажирів було евакуйовано через інцидент. Рух літаків було припинено, і очікуються скасування та затримки рейсів.

У суботу ввечері було скасовано шість вильотів і чотири прильоти. 17 літаків були перенаправлені в інші аеропорти. Загалом постраждали 3200 пасажирів. На неділю було заплановано 286 рейсів із приблизно 34 500 пасажирами.

Попри цей інцидент, аеропорт заявив, що забезпечення безпеки території аеропорту відповідає всім законодавчим вимогам і навіть перевищує їх. За їх словами, попри розміри аеропорту, що дорівнюють приблизно 800 футбольним полям, неможливо виключити незаконний доступ до зони безпеки з використанням грубої сили.

Через 18 годин чоловік, який проник на територію аеропорту Гамбурга, здався, — Bild.

Поліції вдалося переконати терориста здатися, згодом чоловіка заарештували. А от його чотирирічну дочку Асліхан звільнено і передано бригаді лікарів.

Опубліковано кадри затримання чоловіка, що проник в аеропорт Гамбурга.

Аеропорт Гамбурга вже починає відновлювати свою роботу. Про це інформує сайт летовища.

Скриншот сайту аеропорту Гамбурга.

Читати також:

Зростання рівня злочинності серед молоді Саксонії-Ангальт

Суд Ганновера виніс вирок 14-річному підлітку до десяти років позбавлення волі за вбивство

Світлина з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja