Ліві пропонують скасувати домашнє завдання у школах

Лідерка партії Лівих Джанін Вісслер пропонує скасувати домашнє завдання в школах. За її словами, часто виконання шкільного домашнього завдання лягає на плечі батьків, які в свою чергу не зобов’язані витрачати на це свій час.

«Домашнє завдання повинно стати шкільним», – сказала Джанін Вісслер.

Представники партії Лівих переконані, що виконання домашнього завдання це великий тягар для батьків, які після робочого дня повинні згадати свій шкільний курс предметів. Труднощі починають виникати з одним школярем в сім’ї, зовсім інше навантаження чекає багатодітних батьків. Не слід забувати, також, про неповні сім’ї та батьків одинаків, які не можуть належним чином відпочити після

Чому шкільні завдання повинні вирішувати вдома?

Вирішення домашнього завдання не має залежати від рівня освіти батьків та кількості їх вільного часу. До того ж, рівень комфорту проживання дитини безпосередньо впливає на рівень підготовки домашнього завдання, на жаль не всім школярам в Німеччині це доступно в повні мірі.

Система освіти не має виходити за рамки свого впливу на соціально-психологічне благополуччя сім’ї. Тому регулярні домашні завдання слід відмінити у школах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja