У Берліні сьогодні тріснув акваріум AquaDom на мільйон літрів води, є постраждалі

Двоє людей постраждали в результаті того, що великий акваріум в Sea Life у Берліні тріснув. Про це заявив речник пожежної служби Берліна в п’ятницю, 16 грудня 2022 року. Постраждалих доставили до лікарні. За даними поліції, доказів цілеспрямованого насильницького нападу на великий акваріум немає. Причина поки невідома, підкреслили речники поліції та пожежної охорони.


Пожежна бригада разом із 100 екстреними службами працює в районі DomAquarée. За даними пожежної бригади, гігантський резервуар з мільйоном літрів води був знищений дуже швидко. “Якщо акваріум несправний, значить, він раптово лопне”, – сказав речник пожежної охорони. «Це не маленька тріщина, з якої витікає вода, а весь акваріум раптово лопнув». Усіх приблизно 1500 риб, які там жили, ймовірно мертві. За даними пожежної бригади, велика частина води, витікала через двері на першому поверсі на вулицю. Вода в підвали майже не потрапила.

У комплексі будівель під назвою DomAquarée знаходиться великий акваріум Sea Life і так званий AquaDom з 1500 тропічними рибками, відома пам’ятка Берліна для багатьох туристів. Як зазначено на веб-сайті DomAquarée, AquaDom «найбільшим окремо стоячим циліндричним акваріумом у світі», який був значно модернізований до літа 2020 року. DomAquarée – багатофункціональна будівля з готелем, офісами, ресторанами, конференц-центром та ліфтом через Aqua Dom. Sea Life знаходиться на першому поверсі; атракціон відкритий у 2004 році з 30 діорамами басейнів з прісною та морською водою.

Слідство ще ведеться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja