Кількість нападів на вчителів у Нижній Саксонії зросла

У першому півріччі 2023 року порівняно з аналогічним періодом минулого року відбулося ще одне легке збільшення зареєстрованих фізичних нападів на вчителів. У загальноосвітніх школах Нижньої Саксонії навчають близько 68 500 професійних вчителів.

Минулого року поліція Нижньої Саксонії стикнулася зі зростаючою кількістю нападів на вчителів. Було зареєстровано 159 випадків фізичних нападів на 199 жертв. У попередньому році їх було 121 на 150 жертв, але 2021-й ще більше визначився пандемією та дистанційним навчанням. У попередньому, попередньому році 2019 році у поліцейській статистиці злочинності було зареєстровано 197 випадків і 230 жертв.

З 2017 по 2019 роки постійно зростала кількість загроз працівникам в сфері освіти. Лише у 2020 році вони зменшилися, після чого почали знову зростати. Загалом, злочинність у шкільному середовищі минулого року, як очікувалося, помітно зросла після обумовленого спаду через пандемію.

У річному статистичному звіті «Злочинності серед молоді 2022 року» наведено кілька можливих причин. Це може бути “ефект відставання” після скасування більшості обмежень, пов’язаних з коронавірусом. Крім того, можливо, що те, що молоді люди час від часу не мали прикладного досвіду вирішення конфліктів. Крім того, емоційне та психологічне навантаження на молодих людей під час пандемії коронавірусу суттєво зросло.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja