Встигніть зголосити свою кандидатуру до участі у виборах у Міграційну консультативну раду в Мюнхені

Консультативна рада з питань міграції міста Мюнхена буде переобрана 19 березня 2023 року.  Вона складається з 40 осіб, що мають право голосу. У Мюнхені проживає близько 446 000 осіб з іноземним громадянством. 

Іноземці мають право голосу та можуть бути обраними. Також – за заявою – особи, які мають одночасно іноземне та німецьке громадянство, а також особи, що отримали німецьке громадянство не більше дванадцяти років тому на день виборів. Кандидати, які бажають балотуватися на переобрання до комітету, можуть зареєструватися в робочі години Міграційної консультативної ради: 1. у середу, 14 грудня, з 16:30 до 17:00 за адресою Sendlinger Straße 1, 3 поверх, кімната 321; або 2. у середу , 21 грудня, 16:30-17:30 онлайн у форматі Webex щоб дізнатися більше про вимоги до кандидатури. Онлайн-консультації будуть відбудутися до лютого 2023 року включно. У разі зацікавленості прохання зареєструватися електронною поштою не пізніше 12 години дня проведення онлайн-консультації, а потім отримати дані доступу для відеоконференції.

migrationsbeirat@muenchen.de

Зголосити свою кандидатуру для обрання до Міграційної консультативної ради можна у письмовому вигляді до виборчої комісії до 9 січня 2023 року. Заяву від кандидата має бути подана на бланках, які можна отримати у виборчій комісії.

Всім виборцям має бути принаймні 18 років на день виборів і вони повинні мати центр життєвих інтересів у Мюнхені принаймні шість місяців. Кожен, хто має право голосу, може або проголосувати за існуючу виборчу пропозицію або створити власну виборчу пропозицію. Потрібно щонайменше 40 підписів на підтримку, якщо кандидат не був номінований.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja