Критика Deutschlandticket для додатка DB Navigator

Близько чотирьох місяців після запуску Deutschlandticket для поїздок в міському та регіональному транспорті організації захисту прав споживачів критикують німецьку залізницю Deutsche Bahn за відсутність опції для застосування знижки в програмі розкладу руху DB Navigator та в онлайн-системі бронювання.

За словами члена правління об’єднання споживчих організацій Північного Рейну-Вестфалії Вольфганга Шульдцинського, пасажирам доводиться переплачувати за поїзд. Клієнти повинні мати можливість вказати в Navigator, що вони мають Deutschlandticket, оскільки в системі вказано, що вони можуть безкоштовно їздити в регіональних потягах і S-Bahn.

До прикладу, пасажир з Deutschlandticket хоче поїхати з Бонна до Берліна. Перший етап до Кельна він може проїхати регіональним транспортом, а потім пересісти на ICE. Зараз в системі він не може вказати, що в нього є квиток за 49 євро і що він не повинен платити за перший етап в регіональному транспорті. Якщо він вводить пошук «Бонн до Берліна», система виводить йому повну вартість. Таким чином, ті, хто подорожує на таких поїздках, не хочуть переплачувати, повинні вручну вибирати лише частини маршруту, які проходять залізницею дальнього сполучення і, отже, не покриваються Deutschlandticket.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja