Напад із ножем у школі Вупперталя: п’ятеро поранених, нападник поза небезпекою

У четвер в гімназії Вільгельма Дерпфельда у Вупперталі кілька учнів були поранені ножем однокласником. Підозрюваного в нападі врятували, після того як він завдав собі удар ножем в груди. На даний момент його життю нічого не загрожує. Знайдено ймовірно його лист, який вказує на психологічні проблеми.

За даними прокуратури, 17-річний старшокласник раптово напав з ножем на однокласників. П’ятеро з них дістали поранення, двоє – важкі. Постраждалі перебувають у реанімації. Про це повідомляє видання WDR.


Лист, що вказує на проблеми психіки

Після нападу з ножем підліток завдав собі удар ножем у груди. Наразі його життю нічого не загрожує, зазначає прокурор.

У п’ятницю у школі знайшли лист ймовірно від нападника. Поліція поки що ані заперечує, ані підтверджує цей факт. Втім лист може вказувати на серйозні психічні розлади хлопця, що вже підтвердили правоохоронці.

Допомога психологів та вчителів

У п’ятницю школа відчинилася, але занять не було. 30 психологів допомагають учням оговтатися від шокуючих подій разом з учителями, які проводять бесіди в класах.

Поліція кваліфікує інцидент як напад. Розслідуванням займається прокуратура Вупперталя.

За словами міністра внутрішніх справ Німеччини Герберта Ройля, у поліції діє ефективна система реагування на такі випадки, тому злочинця було швидко затримано.

Отже, жахливий інцидент у школі Вупперталя знову привернув увагу до проблеми насилля та агресії серед підлітків. Міністерство освіти Німеччини та правоохоронні органи надаватимуть всебічну підтримку постраждалим та школі задля подолання наслідків трагедії.

Читати також:

Після жорстокого нападу в Німеччині помер 18-річний український баскетболіст

Поліція назвала шокуючі деталі нападу на українських спортсменів: 9 ударів ножем та повна байдужість до життя людей

Трагедія в Німеччині: вбито 17-річного українського баскетболіста, його друг перебуває у реанімації

Світлина з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja