Шукають вчителів мистецьких та природничих наук у Рейнланд-Пфальці

У школах виникла потреба у вчителях для природничо-технічних та мистецьких предметів. Міністр освіти Штефані Губіг підкреслює, що залучення кваліфікованих вчителів для спеціальних шкіл, пов’язаних з професійною освітою в професійних школах, стає також викликом. Схожі потреби є по всій країні.

На навчальний рік 2022/2023 було виділено додатково 750 планових посад для забезпечення навчального процесу в школах Рейнланд-Пфальцу. На наступний навчальний рік 2023/2024 планується надання ще 330 посад, а також 190 можливостей зайнятості через школярів-мігрантів.

Губіг зауважує, що уряд не передбачає дефіциту у годинах викладання. Школам надають відповідних педагогічних працівників з боку управління нагляду та обслуговування, які, як правило, забезпечують достатній обсяг обов’язкових уроків. Також передбачено додаткові ресурси для організації додаткових заходів, таких як додаткові гуртки. Проте відзначається, що не завжди можливо повністю задовольнити потреби шкіл у таких додаткових програмах на бажаному рівні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja