FDP не хочуть відмовлятися від будівництва нових доріг

У FDP хочуть продовжити будівництво автомагістралей за встановленим планом, встаючи в опозицію до представників партії Зелених, які, попередньо, були проти цього, адже за їх заявами, це шкодить навколишньому середовищу та суперечить новій кліматичній політиці.

Представник партії FDP Лукас Келер, заявив, що не розуміє такого кроку партії Зелених. За його словами, розширення мережі доріг не впливає на кліматичну політику, такий крок необхідний, аби забезпечити належну логістику в країні, адже в цьому році число вантажних перевезень збільшиться в рази.

Келер наголошує, що таке непорозуміння потрібно вирішити швидше, адже в такій ситуації зволікати не можна. «Я не уявляю, звідки ця думка, про те, що будування доріг зашкодить клімату. Розширення автомагістралей не має нічого спільного з кліматичними цілями», — сказав Лукас Келер.

До того ж, FDP виступають проти обмеження швидкості в Німеччині. «Обмеження швидкості – це обмеження свободи, що не є необхідністю», – підкреслив Лукас Келер. Хоча, нещодавно, опублікували результати досліджень проведених на замовлення Федерального агентства з охорони навколишнього середовища (UBA), згідно з якими при зменшенні швидкості руху на автострадах та приміських дорогах викиди парникових газів можна зменшити на 6,7 мільйона тонн щороку. Дебати з приводу вирішення цієї проблеми ще тривають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja