1000 тракторів у Франкфурті: фермери блокують найбільший аеропорт Німеччини

Німецькі фермери знову протестують. Цього разу вони блокують під’їзди до аеропорту в Франкфурті. Літаки злітають, але тисячі людей не можуть потрапити до найважливішого аеропорту Німеччини.

У суботу о 6:30 ранку неподалік аеропорту Франкфурта (федеральна земля Гессен) помітили трактор з табличкою “Геть коаліцію”. За ним – незліченні вогні та оглушливий гудок клаксонів. Оголошення перед найбільшою демонстрацією фермерів цих вихідних: “Дороги, які поліція не перекрила, перекриємо ми”. Про це повідомляє Bild.

Основні під’їзди до аеропорту автобанами А3 та А5 (розв’язка Цеппелінгайм) перекрито, аеропортове кільце В43 також. “На північ від Франкфуртського аеропорту проти годинникової стрілки на захід навколо аеропорту через Мерфельден до Південного вантажного містечка, після розвороту назад за годинниковою стрілкою. Об’їзд закінчується у напрямку Швангайму”, – пояснив маршрут Союз фермерів Гессену.

Поліція Франкфурта заздалегідь попередила у соцмережі: “Відвідувачам слід користуватися громадським транспортом!”. Очікується, що ускладнення триватимуть як мінімум до після обіду.

У блокаді беруть участь до 2000 фермерів на своїх тракторах. Протест аграріїв спрямовано проти скасування відшкодування податку на дизпаливо для сільського господарства.

Через масову акцію протесту німецьких фермерів, які перекрили дороги до аеропорту Франкфурта на тракторах, сотні пасажирів не змогли вчасно дістатися найбільшого транспортного вузла Німеччини. Поліція закликала громадян користуватися громадським транспортом у зв’язку з очікуваними труднощами. Аграрії виступають проти скасування пільг на пальне.

Читати також:

Німеччина: Бундестаг схвалив суперечливий бюджет на 2024 рік

Світлина з мережі X

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja