Асоціація лікарів в Рейнланд-Пфальці вимагає реформ

Державне обʼєднання лікарів медичного страхування (KV) землі Рейнланд-Пфальц вимагає поліпшення структур лікарських практик та планує протестну акцію на історичному місці в сфері охорони здоров’я. Зокрема, як було оголошено в середу, KV вважає, що правила практик, які були введені законом про структуру охорони здоров’я, який набрав чинності в 1993 році, давно застаріли. 

Цей закон був введений у 1992 році в готелі в Ланштайні, саме там, де на 13 вересня запланована акція протесту представників медичних і психотерапевтичних практик під назвою «Ланштайн 92 – більше немає бюджету та планування потреб».

Введений у 1992 році закон про бюджетування обмежує обсяг грошей, призначених на певні лікарські послуги в певний період часу. Планування потреб регулює, скільки лікарів є в регіоні. За оцінкою Касового лікарського об’єднання, такі механізми регулювання ускладнюють життя лікарям та не відповідають належним чином медичному обслуговуванню населення.

Заступник голови правління (KV) Андреас Бартельс додав, що частково через обмеження бюджету не оплачуються послуги лікарів. Ситуація може виникнути, коли та сама послуга буде оплачуватися по-різному в різних кварталах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja