Майже 10 кілограмів наркотиків вилучили в Тюрингії

Серйозний удар по наркоторгівлі: Тюринзькій поліції вдалося затримати двох підозрюваних дилерів і вилучити в них майже 10 кілограмів наркотиків.

Протягом декількох місяців слідчі вже стежили за цим дуетом, до якого входила жінка 59 років та чоловік 42 роки, обидва – німці. Операція проводилася 21 листопада. Подія сталася в містечку Гота, що в Тюрингії.

Вилучені поліцією наркотичні препарати

У підсумку: близько 9,4 кілограма наркотиків, кілька тисяч євро готівкою і пневматичний пістолет Co2. Все це результат обшуків кількох квартир та автомобіля підозрюваних. Про подію повідомляє Bild.

Спеціальний загін виявив найбільшу частину наркотиків в 59-річної жінки з округу Гота. Вона була затримана на автозаправці в окрузі Вера-Мейснер в Гессені.

Поліцейські затримали підозрювану незадовго після обміну. У її автомобілі було виявлено майже п’ять кілограмів наркотиків, включаючи метамфетамін, героїн, мефедрон та гашиш.

Під час обшуків її квартири поліцейські також натрапили на кілька кілограмів наркотиків, включаючи кетамін і кокаїн. Близько 500 вилучених конвертів свідчать про те, що наркотики мали розповсюджуватися поштою.

Метамфетамін, знайдений в злочинців

Також у 42-річного чоловіка провели другий обшук. У нього вилучили понад 3800 євро готівкою, пістолет Co2 та 58 грамів метамфетаміну.

Докази були конфісковані поліцією, і обох тимчасово ув’язнили. Суд відправив їх під варту. Ринкова вартість вилучених наркотиків оцінюється приблизно у 250 000 євро. Проти злочинного дуету триває розслідування, а також шукають осіб, що стоять за ними.

Усі заходи проводяться за участю Спільної робочої групи з розслідування наркотиків (GER), що об’єднує Загальне митне управління Дрездену та Державне кримінальне управління Тюрингії. Експерти включаються в роботу, коли йдеться про серйозні організовані злочини з акцентом на наркотичні правопорушення.

Читати також:

Зростання рівня злочинності серед молоді Саксонії-Ангальт

Виявлено декілька сотень фальшивих купюр в Тюрингії

Світлини: Zollfahndungsamt Dresden

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja