Страйк робітників залізниці у Гессені

Унаслідок широкомасштабного попереджувального страйку, в понеділок у Гессені, маршрути залізничного сполучення не працюватимуть. Представник однієї із залізничних компаній у Франкфурті остаточно не надав інформації про маштаби наслідків майбутнього страйку.

Залізничний та транспортний союз (EVG) оголосив про третій попереджувальний страйк, який триватиме з недільного вечора до вівторка. Протягом цього часу рух місцевих поїздів буде припинений. Страйк, також, суттєво вплине на міжміські та вантажні перевезення. Згідно з повідомленням Rhein-Main-Verkehrsverbund (RMV), більшість регіональних та S-Bahn ліній під їхньою юрисдикцією припинять свою роботу.

Передбачається, що деякі мережі залізничного транспорту можуть зазнати змін у розкладі вже з 18:00 у неділю. Це стосується, наприклад, служби S-Bahn в області Рейн-Майн. Інші компанії, у тому числі Vlexx, також передбачають припинення руху на залізничній мережі.

Згідно з повідомленням Північно Гессенської транспортної асоціації (NVV), очікується, що регіональні поїзди північних регіонах будуть скасовані з вечора неділі. Очікується, що весь залізничний рух у районі NVV припиниться. Регіональні поїзди на лініях RT1 (Касель-Гофгайсмар-Хюмме) та RT4 (Касель-Вольфгаген) будуть призупинені у неділю з 22:00 до опівночі вівторка. Звичний рух потягів планується відновити з середи. Автобусні маршрути NVV, а, також, трамваї Касельської транспортно-постачальної компанії (KVG) будуть курсувати у нормальному режимі.

Без змін у розкладі залишаються: Regionalbahn (RB) 12 між Кьонігштайном і Лідербахом, потяги на маршруті Таунусбану. Також, зберігатиметься маршрут RB 15 між Гревенвісбахом і Верхаймом, спеціально для забезпечення транспортом студентів та школярів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja