Онлайн-сервіс для підтвердження кваліфікації іноземних лікарів вже доступний в Саксонії

Іноземні лікарі в Саксонії вже можуть подати онлайн заявку на підтвердження своєї кваліфікації. Згідно з офіційною інформацією від Державного управління, починаючи з вівторка, цей онлайн-сервіс став доступним для міжнародних медичних фахівців.

Цей портал пропонує необхідну інформацію про процес та вимоги подачі заявки, доступні в одинадцяти мовах, та дозволяє напряму заповнити форму. Важливі документи, зокрема оригінали, потрібно відправити додатково поштою. Вибір місця роботи або Федеральної землі автоматично визначає відповідний орган для звернення. “Ця процедура доступна для спеціалістів, незалежно від того, чи вони вже перебувають в Німеччині чи за її межами, а також незалежно від того, чи отримали вони свою кваліфікацію в Європейському Союзі чи за його межами”.

Цей новий крок, за словами Державного управління, є частиною реалізації Закону про онлайн-доступ. В рамках цього проекту, який фінансується Федеральним урядом до кінця року, очікується, що цифрове подання заявок стане доступним для інших професій, регульованих на Федеральному та місцевому рівнях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja