В країнах Єврозони зафіксовані найнижчі показники безробіття

У квітні рівень безробіття в 20 країнах-членах єврозони знизився до 6,5 %. Цей показник, який складає приблизно 11,09 мільйонів осіб, виявився найнижчим від часу запровадження євро. Статистичне управління Eurostat, розташоване в Люксембурзі, підтвердило цю інформацію, зауваживши, що відсоток безробітних впав на 0,1 відсоткових пунктів.

Протягом більше ніж року безробіття в монетарній зоні утримується нижче за 7 %. За додатковими даними Eurostat, кількість безробітних скоротилась на 203 000 порівняно з минулим роком.

Серед 20 країн єврозони, Іспанія продовжує відзначатися високим рівнем безробіття – 12,7 %. З іншого боку, Німеччина може вважатися однією з країн з найнижчими показниками безробіття в монетарному регіоні, що становить 2,9 %.

Eurostat базує свою статистику ринку праці на даних Міжнародної організації праці (ILO). Отже, рівень безробіття для Німеччини є значно нижчим, ніж той, що оголошено Федеральним агентством з праці (BA), де вказано, що рівень безробіття у Німеччині у травні становив 5,5 %.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja