Жахлива трагедія у Монтабаурі: чоловік розстріляв власного батька, мачуху та трирічного сина

У четвер зранку у німецькому містечку Монтабаур сталася шокуюча подія – 37-річний місцевий житель Міхаель Д. вбив трьох родичів з вогнепальної зброї. Жертвами стали його 68-річний батько, 39-річна мачуха та трирічний син від попередніх стосунків.

За даними поліції та прокуратури, усі четверо мешкали в одному будинку. Причини трагедії, ймовірно, полягали у тривалих сімейних конфліктах.

Вбивця здійснив усе дуже швидко й розстріляв рідних з пістолета, можливо, просто уві сні. Після цього він подзвонив своїй нинішній дівчині та повідомив їй про злодіяння, після чого та викликала поліцію.

Оточений поліцією район місця злочину, світлина з мережі X

Коли правоохоронці прибули до будинку, Міхаель Д. забарикадувався всередині зі зброєю в руках. Аби уникнути подальшої ескалації та загроз для місцевих мешканців, весь район було оточено та перекрито для руху.

Протягом кількох годин поліцейські намагалися вести перемовини з озброєним злочинцем та вмовити його здатися. Однак близько обіду розлючений та розпачливий чоловік наклав на себе руки – вистрілив у голову з пістолета.

Поліцейські на місц події, світлина з мережі X

Лікарі констатували у нього клінічну смерть мозку. Тепер, навіть якщо Міхаелю Д. вдасться врятувати фізичне життя, він залишиться в вегетативному стані до кінця своїх днів.

Слідчі продовжують встановлювати усі обставини страшної родинної драми, щоб зрозуміти як мотивацію злочинця, так і точну хронологію подій. Наразі жодних доказів причетності до вбивства третіх осіб не виявлено. Ця трагедія сколихнула невеличке містечко, адже жахливі вчинки Міхаеля Д. не вкладаються в голові у його знайомих та сусідів.

За інформацією Bild

Читати також:

Мужчина в аеропорту Гамбурга здався поліції (+Відео)

17-річного школяра затримали за вбивство своєї вчительки

Світлина з мережі X

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja