Німеччина активно розпродає конфісковані біткоїни

Уряд Німеччини розпочав масштабний розпродаж біткоїнів, загальний обсяг якого вже перевищив 195 мільйонів доларів США. За даними аналітичного сервісу Arkham, 8 липня влада країни перевела додаткову 1000 BTC на централізовані біржі та одну невідому адресу для подальшого продажу.

Протягом останньої доби було здійснено такі транзакції:

  • 250 BTC переведено на біржу Bitstamp
  • 250 BTC – на платформу Coinbase
  • 500 BTC – на невідому адресу, яку аналітики вважають або іншою біржею, або сервісом позабіржового продажу

Загальні резерви біткоїнів уряду Німеччини оцінюються у 38 826 BTC, що еквівалентно понад 2,2 мільярда доларів США. Експерти припускають, що більшість цих коштів залишиться у стратегічних резервах країни.

Історія розпродажу почалася 1 липня, коли Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини (BKA) перевело 1500 BTC (близько 95 мільйонів доларів) на біржі Bitstamp, Coinbase і Kraken. Ці кошти були конфісковані у рамках кримінальних проваджень.

Такі масштабні продажі стали одним з ключових факторів, що призвели до значної корекції курсу біткоїна. З моменту досягнення історичного максимуму в березні, вартість криптовалюти знизилася на 25%, досягнувши позначки у 54 000 доларів.

Наразі невідомо, чи планує уряд Німеччини продовжувати продаж біткоїнів у майбутньому. Ця невизначеність викликає занепокоєння серед учасників криптовалютного ринку.

Ситуація з розпродажем біткоїнів урядом Німеччини привертає увагу світової фінансової спільноти та може мати значний вплив на глобальний криптовалютний ринок. Експерти уважно стежать за подальшими діями німецької влади та їх потенційним впливом на курс біткоїна.

Джерело: The Block

Читати також:

Німецька біржа запускає торгову платформу для криптовалют на тлі буму біткоїна

Світлина згенерована штучним інтелектом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja