47-річний українець погрожував поліції в аеропорту Дрездена

Озброєний ножем громадянин України влаштував скандал в електричці, яка прибула в аеропорт Дрездена. За даними правоохоронних органів, по прибуттю електрички в аеропорт Дрездена 47-річний українець не зміг пред’явити дійсний проїзний квиток.

Контролер звернувся за допомогою до поліції, що призвело до загострення ситуації. Про подію інформує видання Bild.

“Чоловік ставав все більш агресивним щодо офіцерів поліції та відштовхнув одного з них”, – прокоментував інцидент працівник правоохоронних органів. Потім чоловік витягнув ніж і почав загрожувати поліцейським. За даними видання, працівники поліції застосували перцевий балончик, проте це не зупинило злочинця. Інші пасажири приміського потяга були виведені в безпечне місце, а залізнична станція була закрита.

“Українець впав у розпач, порізав ножем кілька сидінь в поїзді, розбив скляну панель вогнегасником, після чого забарикадувався в туалеті та продовжував бушувати”, – наводить журнал деталі інциденту.

Як відзначив прессекретар поліції, оскільки зловмисник зачинився зсередини туалету, а “відчинити двері ззовні не було можливим”, поліція була змушена викликати підкріплення.

“Паралельно до аеропорту прибули численні машини швидкої допомоги. За тривогою був піднятий спецназ”, – відзначає таблоїд.

Спецпідрозділу вдалося силою відкрити двері туалету та знешкодити нападника. У відношенні українця ведуться слідчі заходи, його звинувачують у спротиві працівникам правоохоронних органів, незаконному проникненні на територію , загрозах і завданні шкоди майну.

Читати також:

Мужчина в аеропорту Гамбурга здався поліції (+Відео)

Світлина з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja