Авіасполучення з Великою Британією залишається нестабільним для німецьких пасажирів

Після проблем з контролем повітряного простору Великої Британії пасажири, що прибувають чи відправляються до Великої Британії, повинні чекати поліпшення ситуації.

Через “технічні проблеми” з контролем повітряного простору Великої Британії були скасовані сотні рейсів. За даними BBC у понеділок з посиланням на аналітичну компанію Cirium, було скасовано понад 270 посадок та понад 230 вильотів. У післяобідній час NATS повідомила, що проблему, яка вплинула на її систему планування польотів, “виявлено і вирішено”.

На вечір вівторка агентство National Air Traffic Services (NATS) повідомило, що пройде “ще деякий час”, перш ніж повітряний рух знову нормалізується. Найбільший аеропорт Великої Британії – Хітроу вночі у вівторок попередив, що графіки польотів досі залишаються “значно порушеними”. Пасажирам, що летять, рекомендується зв’язатися з авіакомпанією перед від’їздом до аеропорту.

Тим часом, другий за розміром аеропорт Лондон Гетвік планував надавати “нормальний графік рейсів”. Проте подорожуючим також слід зв’язатися зі своєю авіакомпанією для отримання інформації про стан свого рейсу перед від’їздом до аеропорту.

У соціальних мережах пасажири з наміром летіти до Великої Британії розповідали про годинні затримки та скасування рейсів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja