Баварія паралізована через сильні снігопади

Через сильні снігопади та ожеледицю багато доріг і залізничних шляхів у Баварії тимчасово закриті для руху. У регіоні Мюнхена повністю зупинено далекомагістральний залізничний рух, і є затримки та скасування поїздів. Великий обсяг снігу викликав хаос на дорогах та в залізничному транспорті Південної Німеччини. Також не приймає рейси аеропорт Мюнхена.

Згідно з повідомленням залізниці, у Мюнхені головний вокзал не приймає потягів, і далекомагістральний рух призупинено. Поїзди до Зальцбурга, Інсбрука, Нюрнберга, Штутгарта та Ліндау також скасовані. У містах Ульм та Мюнхен деяким пасажирам довелося переночувати в потягах. Про це йдеться у tagesschau.de.

Пост Unwetter-Freaks з мережі X.

Залізниця передбачає, що обмеження триватимуть весь день, і рекомендує відкласти подорожі до та з Мюнхена. Пасажири, які вирішили перенести свої поїздки через зимові умови, можуть використати свої квитки на наступні поїздки.

У Мюнхені також було припинено рух метро, автобусів і трамваїв. На дорогах у південної Баварії сталося безліч дорожніх пригод, але більшість обійшлася без постраждалих, за винятком матеріальних збитків. Не приймає рейсів і аеропорт.

Скриншот з сайту аеропорту Мюнхена.

Поліція Баварії закликала населення залишатися вдома через ускладнення на дорогах. Рятувальні служби та комунальники працюють у постійному режимі, ліквідація перешкод триватиме, щонайменше, до опівдня.

У Баден-Вюртемберзі також спостерігається значний снігопад. Поблизу Штутгарту новий сніг призвів до падіння дерев, а в місті Вайхінген частини дерева впали на електролінію. В інших федеральних землях погода також холодна, але при цьому не повідомляється про дорожні пригоди.

Прогноз Німецької метеорологічної служби свідчить про те, що зимові умови будуть тривати. На південному сході очікуються тривалі та інтенсивні снігопади до пізньої ночі. Найвищі накопичення снігу передбачаються в Альгой з 30 до 40 сантиметрів до суботньої ночі, а в Саксонії – до 10 сантиметрів.

Протягом дня очікується широке поширення легкого морозу. У ночі до неділі очікується сильний мороз, особливо в Шлезвіг-Гольштейні та на південно-західних схилах, з мінімальними температурами від мінус 10 до мінус 15 градусів.

Читати також:

Підготовка автомобіля до холоду та “зимові” штрафи у Німеччині

Світлина з Twitter

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja