В Німеччині виділили 200 євро на кожну 18-річну особу

Усі, кому в цьому році виповниться 18 років можуть подати заявку на отримання 200 євро за ініціативи Kulturpass, які можна витратити на культурний відпочинок: відвідування концертів, музеїв, кінотеатрів та навіть покупки книг, CD або музичних інструментів. І, вже, кожна третя людина з цієї вікової групи успішно пройшла реєстрацію.

Хто має право на отримання Kulturpass? 

Гроші призначені для всіх людей, які проживають в Німеччині і досягають 18 років у цьому році. За даними Федерального статистичного відомства, в цьому році таких людей в Німеччині близько 750 000. Громадянство не впливає на право на отримання Kulturpass. Головне, потрібно мати змогу пройти підтвердження особистості онлайн.

Як можна подати заявку на Kulturpass? 

Щоб активувати пропозицію, потрібно завантажити додаток Kulturpass. Для реєстрації потрібен документ, який дозволяє використовувати його в Інтернеті, наприклад, посвідчення особи з функцією електронного посвідчення.

Де діє Kulturpass? 

За 200 євро можна купити, наприклад, квитки на концерт, книги, звукозаписи або квитки до театру. Те, що можливо, залежить від пропозиції, яка може бути різною в різних регіонах. За даними Федерального уряду, великі торгові платформи, інтернет-роздрібні продавці або стрімінгові служби не є частиною пропозиції.

Для чого взагалі ця программа?

Kulturpass – це програма, доступна для всіх, хто цього року відзначає своє 18-річчя у Німеччині. За словами представниці міністра культури Клаудії Рот, “наразі 270 000 молодих людей вже зареєструвалися”.

Він призначений не лише для підтримки молоді, але й культурних установ, які постраждали від пандемії коронавірусу. Ця ініціатива спрямована на посилення попиту на культурні заходи та дає установам можливість привернути нову аудиторію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja