Крістіан Олівер загинув в авіакатастрофі на Карибах

Зірка серіалу „Кобра 11” Крістіан Олівер разом зі своїми доньками Мадітою та Аннік, 12 та 10 років відповідно, загинули у четвер в авіакатастрофі в Карибському морі.

Інцидент трапився 4 грудня. Родина відпочивала на Карибських островах. Під час повернення до США їхній приватний літак несподівано впав просто у воду поблизу острова Сент-Вінсент. Незадовго до падіння літака пілот по рації повідомив про несправності й зазначив, що повертається до аеропорту на Карибах. Це було останнім повідомленням з борту. Про це повідомляє Searchlight.

Друзі актора та його доньок висловлюють співчуття у соцмережах. Його колега по „Кобрі 11” Ердоган Аталай (57) приголомшений трагедією.

Аталай написав у Instagram: „Це жахлива трагедія. Всі мої думки, молитви та співчуття дружині Крістіана та всій його родині. Я справді шокований і не знаходжу слів”.

Німецький канал RTL, де Крістіан Олівер знімався кілька років, написав: „З глибоким смутком ми дізналися про смерть Крістіана та його доньок. Наші серця з його родиною та друзями, які заслуговують глибокої поваги та щирого співчуття”.

Акторка Адрієн Макквін, подруга Крістіана, сказала: „Я знаю Крістіана 20 років. Він постійно відкривався заново, як потрібно робити в Голлівуді. Він не чекав, поки його хтось запросить у фільми, а просто сам щось продюсував”.

Крістіан знімався у Голлівуді, грав з Джорджем Клуні та Томом Крузом. Продюсер Девід Майкл Латт написав: „Ми познайомилися 10 років тому і зняли 4 чудові фільми. Але кожного разу, коли ми зустрічалися, він говорив про родину та своїх донечок. Це величезна втрата”.

Акторка Бай Лінг повинна була зніматися з Крістіаном. Вона сказала: „Зі сльозами на очах я не можу висловити смутку, який відчула, коли дізналася про катастрофу… Я плакала… Я дуже любила працювати з ним”.

Оператор Майкл Су поділився спогадами про роботу та дружбу з Крістіаном: „Спочивай з миром, друже, брате… Буде бракувати наших розмов на знімальному майданчику… Ти зі своїми доньками разом у вічності…”

Крістіан Олівер, відомий своїми ролями у фільмах “Операція “Валькірія”, “Спіді-гонщик” і “Поворот не туди: Спадщина”.

Читати також:

Американські кінокритики назвали Сандру Хюллер найкращою акторкою

Світлина: скриншот з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja