Лікарська асоціація вимагає покращення оплати медичних послуг в Саксонії-Ангальт

Касова лікарська асоціація Саксонії-Ангальт закликає до збільшення оплати праці для медиків та психотерапевтів. Перед майбутніми фінансовими переговорами зі страховими компаніями, асоціація вимагає значного підвищення цін на всі види лікувальних послуг. 

Голова асоціації Йорг Беме розповів: “Налаштування серед лікарів і медичного персоналу находиться на найнижчому рівні. Старших медиків цікавить можливість вийти на пенсію раніше. Молоді лікарі навіть не розглядають можливість відкриття власної медичної практики.” 

Анна Малер відзначила: “Не дивно, що перед новими бюджетними переговорами між лікарями та страховими компаніями, лікарське співтовариство вимагає більше коштів. Проте не слід забувати, що тут мова йде про кошти від сплачувачів внесків, які вже сильно зобов’язані в цей важкий період. Надмірні гонорарні вимоги можуть спричинити підвищення ставок внесків.”

За даними асоціації, наразі у близько 4300 членів асоціації, серед яких, спеціалісти загальної практики та психотерапевти. Асоціація представляє інтереси своїх членів перед страховими компаніями як контрактними партнерами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja