У Гамбурзі метро та автобуси не будуть працювати

Транспортна асоціація, яка координує громадський транспорт у Гамбурзі (HVV) повідомляє, що в середу метро та автобуси можуть не працювати. Таким чином, профспілка Verdi планує досягти своїх цілей, щодо підвищення зарплатні для робітників.

Verdi закликають організувати попереджувальний страйк тривалістю у 24 години, тому майже усі працівники Hamburger Hochbahn не вийдуть на роботу. У Гамбурзі метро та автобуси не будуть працювати. «У середу працівники, які обслуговують метро та автобуси Hochbahn можуть не вийти на роботу», – повідомив представник Hochbahn Крістоф Крейенбаум.

До чого такі кардинальні дії?

Попередні колективні переговори не зазнали успіху. Verdi наголошували за підвищення зарплатні на 600 євро для приблизно 600 співробітників, а також збільшення виплат за навчання на 258 євро на місяць. Натомість, Hochbahn запропонували збільшення зарплати на 4,5% з 1 січня 2023 року, а з 1 січня 2024 року виділити 130 євро на місяць, також, виплатити компенсацію за інфляцію в розмірі 3000 євро на людину. Verdi визнали ці вимоги неприйнятними та продовжили стояти на своєму.

Страйк триватиме 24 години, розпочнеться в середу рано вранці о 3 годині ночі і триватиме до 3 години ночі четверга. Наразі, невідомо скільки працівників не будуть працювати. Hochbahn не дає ніякої інформації з приводу можливості запустити роботу метро та автобусів.

Регіональні потяги та автобусні маршрути дочірньої компанії (HVV) Deutsche Bahn працюватимуть без змін. (HVV) повідомляє зміни у розкладі руху у своєму додатку та на веб-сайті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja