Затори на мостах до Узедому

У суботу, багато відпочиваючих потрапили у затори на мостах, що ведуть до Узедому. Особливо ускладнений автомобільний рух спостерігався на трасі В111 у Вольгасті біля мосту Пене в обох напрямках. Також водіям довелося почекати на мості Зехерінер біля Анклама. 

Згідно з повідомленнями поліції, сильна гроза у районі Вісмар призвела до транспортних перешкод. Один водій потрапив у біду через аквапланінг на трасі А14. На щастя, водій не постраждав, але рух в напрямку Шверина був ускладнений. Також на трасі А20 відбувається довготривала дорожня будівництво на відстані восьми кілометрів між Крепеліном і Бад-Добераном, що спричинило затримки в русі. Дорога в цьому районі обмежена, працює в односторонньому режимі, як у напрямку Щецина, так і Любека, повідомила представниця поліції.

Пляжі від Цінновіца до Герінгсдорфа є дуже популярними серед відпочиваючих. Саме у суботу відпочиваючих на острові зустріли сильні грозові дощі.

Зі стартом літніх канікул у Баден-Вюртемберзі та Баварії у ці вихідні діти тепер мають канікули у всіх федеральних землях Німеччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja