43 біженця у вантажівці: зловмисника взяли під варту

У суботній вечір, неподалік від польського кордону в Кодерсдорфі (округ Герліц), зловмисник висадив 43 громадянина, із вантажівки й поїхав. За інформацією прикордонної поліції Людвігсдорфа, серед них були особи з Туреччини та Афганістану, включаючи підлітків та дітей, наймолодшому всього кілька місяців. Свідок повідомив про інцидент поліції, і правоохоронці знайшли осіб несанкціонованого вїзду неподалік, у селищі, та доставили їх до поліцейського відділку.

Один із патрулів був попереджений і розпочав переслідування автомобіля з Люксембургу, який рухався швидким темпом, аж до автобану в напрямку Герлица. Там вантажівка раптово зупинилася, і з неї вискочив чоловік, який зник у близьких полях пшениці. Швидкісний гелікоптер швидко знайшов його й було заарештовано зловмисника.

Проти 33-річного громадянина Грузії було винесено ордер на арешт за звинуваченням у нелегальному переміщенні іноземців. За словами речника прикордонної поліції, суддя має прийняти рішення щодо його долі вже у неділю. Встановлено, що в автомобілі не було жодних сидінь. Велика кількість людей, що перебувають у закритих просторах автотранспорту, на жаль, стала звичним явищем в останні дні, тижні та місяці. Кількість біженців у цьому випадку є рекордною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja