В Північному Рейні-Вестфалії робітники знайшли 15 скелетів під будинком

У місті Ліппеталь під час будівельних робіт в землі раптом проступили людські кістки. Коли робітники зносили старий будинок, щоб звести новий, вони натрапили на жахливу знахідку – 15 черепів та велику кількість кісток. Поліція розпочала розслідування.

За попередніми оцінками поліції, людські рештки пролежали в землі щонайменше 40-50 років. Всі кістки вилучені для подальшого дослідження судмедекспертами. Важливо встановити точний час, коли ці люди померли, щоб зрозуміти можливі причини.

Знайдені останки на будівельному майданчику, фото поліції

Поліція наразі не розглядає цю знахідку як злочин, оскільки ймовірно, що в цьому місці раніше був цвинтар. Адже поруч знаходиться церква. Проте слідство розглядає всі версії. За допомогою старих планів громади можна знайти підтвердження, чому саме тут знаходилися людські рештки.

Результати судмедекспертизи щодо віку кісток можуть бути відомі ще сьогодні. На місці розкопок стояв будинок 40-50 річної давнини, який знесли для новобудови. Саме під час земляних робіт і були виявлені черепи та кістки, які вилучили та надали для дослідження кримінальній поліції.

Місце, де були виявлені рештки, фото поліції

Отже, швидше за все під знесеним будинком знаходився старий цвинтар, рештки з якого і знайшли робітники. Поліція наразі не вбачає ознак злочину, але розслідування триває з метою з’ясувати усі обставини цієї моторошної знахідки.

Джерело: soester-anzeiger.de

Читати також:

Сенсаційне відкриття: в Німеччині знайдено нового доісторичного хижака

На острові Рюген знайдено скарб вагою 7 кілограмів

Світлина: Polizei Soest

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja