Фезер продовжить контроль на німецьких кордонах до 15 грудня

Контроль на кордоні з Польщею, Чехією та Швейцарією, який розпочався у жовтні, буде подовжено до 15 грудня. Згідно із повідомленням Міністерства внутрішніх справ, метою цих заходів є припинення діяльності контрабандистів.

Міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер оголосила про продовження прикордонного контролю з Польщею, Чехією та Швейцарією до 15 грудня. Цю інформацію надали вчора на платформі X представники Міністерства внутрішніх справ. Тепер федеральня поліція матиме можливість гнучкого застосування “усіх доступних стаціонарних та мобільних заходів прикордонної поліції” в залежності від ситуації.

Пост міністерства в мережі X.

Зазначимо, що контроль на кордоні в межах Шенгенського простору, в принципі, не передбачений і про нього повинно бути повідомлено Брюссель. Ця інформація повинна бути надана найближчим часом, як вказано в заяві – вранці наступного дня.

З початку контрольних заходів 16 жовтня федеральна поліція зафіксувала близько 3 300 в’їздів,які порушують чинне німецьке законодавство. Основною мірою порушення відбуваються на кордоні з Польщею та заборонила 1 100 в’їздів. За словами представника, це свідчить про ефективність заходів, які слід продовжити.

Якщо особа, затримана на кордоні, висловлює бажання подати заяву на притулок, їй, як правило, надається право на в’їзд. Головною метою всіх цих заходів є припинення контрабанди людей, як зазначено представником.

На німецько-польському кордоні за останній час було заарештовано понад 30 контрабандистів. За словами Фезер, важливо продовжувати переговори щодо створення спільної європейської системи притулку.

Читати також:

За допомогою стаціонарного контролю запобігли декільком тисячам випадків нелегального перетину кордону

Населення Німеччини виступає проти прийому біженців з ісламських країн: результати опитування

Світлина з відкритих джерел

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Optimized with PageSpeed Ninja